Aflysning af vaccination

Onsdag den 21 oktober skulle vi havde haft besøg af sygeplejerskerne fra lægehuset i Agerbæk.
Vi har fået meddelelse om at lægehuset ikke har fået den lovede vaccine til tiden, derfor må vi aflyse vaccinationen af vores brugere og anbefale at i bestiller tid hos jeres egen læge hvis i ønsker at blive vaccineret.

Bestyrelsen beklager

Nyt hold

Bestyrelsen har besluttet at den førstkommende
onsdag (14/10) og efterfølgende onsdage opretter
vi udover hold 1 og 2 der har kørt fra sæsonens
begyndelse et hold 3 som udelukkende giver adgang
til badmintonhallen.
Vi håber at dette kan tilfredsstille en del af vores brugere.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Idræt om dagen start 2. september

Bestyrelsen har i samarbejde med Helle Hallen udarbejdet en ny strategi for at så mange som muligt kan få fornøjelse af at deltage i "Idræt om Dagen".
Vi forventer at alle der møder op får adgang til Helle Hallen, men det bliver ikke helt som det plejer, Helle Hallen vil blive opdelt i 2 afdelinger som i skal vælge imellem.
Det er ikke muligt at pendle frem og tilbage mellem holdene, det hold som i vælger første gang (2.september) har i valgt for hele sæsonen. Da aktiviteterne af den grund bliver begrænset har bestyrelsen besluttet at kontingentet for sæsonen bliver nedsat til 200 kr. for dem der betaler med pengene i en kuvert og 25 kr for dem som ønsker at betale for hver gang.
Det er gratis at deltage 2.september, så der betales første gang 9. september og vi beder om at flest mulig vil betale med 200 kr i kuvert påskrevet tydelig navn og e-mail adresse af hensyn til registrering. Det er gratis at deltage 2.september

Klik her for at se holdopdelingen

Fysioterapeut

Mikkel Thuesen Petersen vil igen været lånt ud til "Idræt om Dagen" .

Vi har købt ham frem til juleferien og han vil være til jeres rådighed i motionscentret hver onsdag fra klokken 9:oo til 10:00.